Huren in Twente

Wij zijn een makelaarskantoor gespecialiseerd in het beheren en verhuren van woonruimte. Ruime ervaring en stevig geworteld in de Twentse bodem.

Aanmelden

Over ons

Al sinds 1995 zijn wij actief in de makelaardij. Met ruime ervaring in aan en verkoop, hebben wij ons gespecialiseerd als verhuurmakelaar voor woningen en appartementen. In de loop der jaren hebben wij veel kennis opgedaan met alle aspecten binnen de woningbouw: verhuur, ontwikkeling, advies en aankoop van onroerend goed & vastgoedbeheer.

Wij staan voor:

persoonlijke aanpak / ongedwongen zaken doen / op de hoogte van alle ontwikkelingen op de huurmarkt.

  • Financieel beheer
  • Snel contact
  • Juridisch ontzorgt
  • Persoonlijk
  • Uitgebreid netwerk
  • Geen leegstand

Uw beleggingen professioneel laten verhuren?

Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Onze portefeuille

Wij zijn er voor die pandeigenaren die hun belegging professioneel willen laten verhuren. Wij kennen de (regionale) markt en de huurwetgeving en zorgen dat alles juridisch goed geregeld wordt. Daarbij kunnen we voor jou ook het financiele beheer verzorgen. Altijd ter beschikking, handelend, denken mee en geven altijd advies op maat.

Bekijk de portefeuille

Waarom Nijkamp Vastgoed?

Wij kennen de (regionale) markt en zoeken de juiste huurder en zorgen dat alles geregeld wordt. De huurkandidaten worden zeer secuur gescreend en dat levert ons kwalitatief goede huurders op. Bij huuropzegging staat de woning binnen 24 uur online op Funda, Pararius en Huurwoningen.nl. Correcte vastlegging van de gemaakte afspraken. Zowel in de huurcontracten als inspecties van de woningen.

Mijn pand aanmelden